Ingrediente necesare pentru drob de miel 3:
- 1 inima
- 1 ficat si 2 rinichi de miel
- 6 oua
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 1-2 linguri smantana
- 2 felii de paine
- 1 ceasca de lapte
- sare
- piper
Mod de preparare pentru drob de miel 3:
Cureti bine maruntaiele de miel, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, pui la fiert 3 oua pentru 10 minute. Inmoi feliile de paine in lapte, apoi le storci bine, iar separat, cureti si speli verdeata. Dupa ce au fiert bine si s-au racit maruntaiele, le scurgi si le treci prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate, ceapa verde, mararul si patrunjelul. Separi apoi galbenusurile de albusurile oualor crude si bati albusurile spuma. Adaugi in compozitie galbenusurile, smantana, apoi albusurile, potrivesti gustul de sare si piper si omogenizezi totul. Ungi o tava de chec cu ulei, o tapetezi cu pesmet si torni jumatate din compozitia de drob. Cureti cele trei oua fierte, le pui de-a lungul compozitiei, pe mijloc, apoi intinzi si restul amestecului si netezesti cu o lingura umezita. Dai drobul la cuptor pentru 40-45 de minute. Il scoti din tava dupa ce s-a racit si il tai felii.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu