Ingrediente necesare pentru mancare mexicana:
- 350 g fasole boabe rosie
- 1 ceapa
- 200 g mazare
- 200 g porumb
- 2 ardei capia
- 2 linguri de bulion
- 1 lingurita de boia dulce
- 1 ardei iute
- bicarbonat
- ulei
- sare
Mod de preparare pentru mancare mexicana:
Lasi fasolea la inmuiat in apa cu bicarbonat. Dupa 2-3 ore, schimbi apa si pui fasolea la fiert. Intre timp, cureti legumele si tai ceapa in cubulete, iar ardeiul in fasii. Incingi cateva linguri de ulei intr-o cratita si calesti ceapa, apoi adaugi ardeii si mazarea, iar peste doua minute, pui porumbul. Acoperi cu apa si lasi sa fiarba. Cand fasolea este moale, o scurgi si o pui peste legume, completezi cu apa, si lasi sa dea in cateva clocote, apoi adaugi bulionul, boiaua si sarea. Fierbi totul la foc iute si lasi sa scada. Adaugi ardeiul (cu tot cu seminte) tocat marunt si mai lasi pe foc inca 5 minute.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu