Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 18 februarie 2014

Briose cu capsune

Ingrediente necesare pentru briose cu capsune:


- 100 g unt
- 3 oua
- 150 g zahar
- 200 g iaurt
- 300 g faina
- 1 plic praf de copt
- 250 g capsune

Mod de preparare pentru briose cu capsune:



             Ungi formele de briose cu unt si le tapetezi cu faina. Speli capsunele, le scurgi, apoi le cureti si le tai in cuburi sau felioare. Freci spuma untul ramas, cu zaharul. Adaugi treptat ouale, iaurtul, apoi restul de faina cernuta impreuna cu praful de copt. Umpli 2/3 din volumul formelor cu aceasta compozitie. Asezi deasupra fructele trecute prin faina. Coci briosele timp de 25-30 de minute, la foc mijlociu, in cuptorul preincalzit. Cand se racesc, le scoti din forme si le poti presara cu zahar cu aroma de vanilie.
             Prepara aceste briose rapide si cu alte fructe de sezon: visine, caise, coacaze, afine, zmeura.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu