Ingrediente necesare pentru briose cu capsune:
- 100 g unt
- 3 oua
- 150 g zahar
- 200 g iaurt
- 300 g faina
- 1 plic praf de copt
- 250 g capsune
Mod de preparare pentru briose cu capsune:
Ungi formele de briose cu unt si le tapetezi cu faina. Speli capsunele, le scurgi, apoi le cureti si le tai in cuburi sau felioare. Freci spuma untul ramas, cu zaharul. Adaugi treptat ouale, iaurtul, apoi restul de faina cernuta impreuna cu praful de copt. Umpli 2/3 din volumul formelor cu aceasta compozitie. Asezi deasupra fructele trecute prin faina. Coci briosele timp de 25-30 de minute, la foc mijlociu, in cuptorul preincalzit. Cand se racesc, le scoti din forme si le poti presara cu zahar cu aroma de vanilie.
Prepara aceste briose rapide si cu alte fructe de sezon: visine, caise, coacaze, afine, zmeura.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu