Ingrediente necesare pentru rulada cu nuca de cocos:
- 200 g unt
- o cana si jumatate de zahar tos
- 100 g fulgi de nuca de cocos
- 300 g biscuiti
- o cana de zahar pudra
- 4 linguri de cacao
- o esenta de rom
Mod de preparare pentru rulada cu nuca de cocos:
Se fierbe zaharul tos cu o cana de apa, amestecand pana se topeste, dupa care se da focul mic si se lasa sa se lege bine siropul. Dupa aceea, se amesteca bine cu biscuitii, sfaramati in bucatele cat mai marunte ( eventual, dati prin masina de tocat ), cacaua si miezul de nuca macinat. Se ia o coala mare de celofan, se unge cu ulei si se intinde pe ea compozitia obtinuta. Deasupra, se unge cu crema preparata din untul frecat spuma cu zaharul pudra si amestecat cu fulgii de cocos. Se ruleaza cu grija, apoi se introduce la frigider.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu