Ingrediente necesare pentru salata de boeuf:
- 200 g carne de vita
- 4 cartofi
- 100 g mazare
- un castravete murat
- un gogosar
- 200 g maioneza
- un ou
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper
- masline pentru decor
Mod de preparare pentru salata de boeuf:
Carnea se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se taie in cubulete mici. Separat, se fierb cartofii, in coaja, morcovii si mazarea. Cartofii si morcovii se taie in cubulete, apoi se amesteca in salatiera cu mazarea, carnea, castravetele si gogosarul, taiate marunt, maioneza, sare si piper. Se pastreaza doua linguri de maioneza, care se intinde deasupra salatei, ornandu-se cu rondele de ou fiert, fasii subtiri de gogosar, boabe de mazare, frunzulite de patrunjel, masline, dupa preferinta. Se serveste rece.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu