Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 9 decembrie 2013

Carnati afumati

Ingrediente necesare pentru carnati afumati:


- 500 g carne de porc
- 500 g carne de vita
- 200 g slanina ( cruda sau fiarta )
- mate subtiri de porc
- o capatana de usturoi
- sare
-piper


Mod de preparare pentru carnati afumati:


             Carnea, curatata, spalata si taiata in bucatele, se da prin masina de tocat. Carnea de vita se toaca de doua ori. Slanina se da si ea prin masina de tocat sau se taie cu cutitul in cubulete marunte. Usturoiul se curata si se piseaza. Se amesteca toate ingredientele, adaugand sare si piper dupa gust. Se scot sita si cutitul de la masina de tocat, se pune palnia pentru carnati si se ruleaza matele pe ea, umplandu-se pe rand, cu grija sa nu se indese prea tare compozitia. Capetele se leaga cu ata. Se pun carnatii la fum, timp de cateva ore. Se pot servi cruzi sau prajiti in ulei incins, atat ca aperitiv, impreuna cu alte gustari, cat si ca fel de baza, insotiti de diverse garnituri ( cartofi prajiti sau piure, fasole batuta, varza calita, pilaf ) si salate.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu