Ingrediente necesare pentru supa de castane:
- 200 g castane - 2 linguri de faina - 2 linguri de margarina - 200 g ciuperci - sare -piper |
Mod de preparare pentru supa de castane:
Se spala castanele, se oparesc timp de cateva minute intr-un vas cu apa clocotita, dupa care se trec in alt vas cu apa rece. Se scot, se curata de coaja, dupa care se pun, la fiert, lasandu-se pana se inmoaie. Se caleste putina faina in margarina, adaugand apoi ciupercile, taiate in forma de lame. Se inabusa ciupercile pana se inmoaie, dupa care se adauga castanele, date prin sita, precum si cateva cani de apa calduta. Se presara sare si piper dupa gust, se mai lasa un sfert de ora, apoi se lasa pana se mai racoreste putin si se strecoara.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu