Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 6 noiembrie 2013

Supa de castane

Ingrediente necesare pentru supa de castane:


- 200 g castane
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de margarina
- 200 g ciuperci
- sare
-piper


Mod de preparare pentru supa de castane:



   Se spala castanele, se oparesc timp de cateva minute intr-un vas cu apa clocotita, dupa care se trec in alt vas cu apa rece. Se scot, se curata de coaja, dupa care se pun, la fiert, lasandu-se pana se inmoaie. Se caleste putina faina in margarina, adaugand apoi ciupercile, taiate in forma de lame. Se inabusa ciupercile pana se inmoaie, dupa care se adauga castanele, date prin sita, precum si cateva cani de apa calduta. Se presara sare si piper dupa gust, se mai lasa un sfert de ora, apoi se lasa pana se mai racoreste putin si se strecoara.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu