Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 1 noiembrie 2013

Sos unguresc

Ingrediente necesare pentru sos unguresc:


- 4 linguri de untura
- 4 linguri de faina
- o ceapa
- 2 cani de supa de carne
- o lingura de unt
- un sfert de cana de vin alb
- 4 linguri de smantana
- sare
- piper
- boia de ardei


Mod de preparare pentru sos unguresc:



    Se infierbanta untura si se caleste in ea ceapa tocata marunt, iar cand aceasta devine transparenta se adauga faina. Se stinge cu supa de carne, se adauga smantana si vinul si se lasa o jumatate de ora la fiert, amestecand periodic. Se potriveste gustul cu sare, piper si boia, iar cand se ia de pe foc se adauga untul. Se serveste cu fripturi de porc, de vita sau de pasare.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu