Ingrediente necesare pentru cartofi cu ceapa:
- 600 g cartofi - o ceapa - 2 linguri de ulei - o cana de supa de oase - o legatura de patrunjel - sare - piper |
Mod de preparare pentru cartofi cu ceapa:
Se curata si se spala cartofii, apoi se taie in rondele sau cubulete dupa preferinta, si se lasa timp de cateva minute intr-un vas cu apa rece, dupa care se scurg bine si se pun, impreuna cu ceapa, curatata, spalata si taiata pestisori, intr-o tava cu ulei indoit cu supa de oase. Se sareaza si se piperaza dupa gust, apoi se da tava la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc cartofii. Din timp in timp, se stropesc cu cate o lingura de supa de oase. Se servesc imediat, presarand deasupra patrunjelul tocat.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu