Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 28 octombrie 2013

Sos de portocale

Ingrediente necesare pentru sos de portocale:


- 2 portocale
- 2 linguri de unt
- o lingura de coniac
- o lingura de lichior de portocale
- o lamaie
- 2 linguri de zahar


Mod de preparare pentru sos de portocale:

   Se curata portocalele de coaja si de pielitele albe, apoi se toaca marunt si se inabusa in unt, apoi se sting cu coniacul si lichiorul. Se lasa sa fiarba la foc mic cinci minute, apoi se adauga zaharul, caramelizat separat si stins cu zeama de lamaie. Se serveste cu preparate din carne de rata sau de prepelita.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu