Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 9 septembrie 2013

Vinete in suc de rosii

Ingrediente necesare pentru vinete in suc de rosii:


Pentru un borcan de 5 kg:


- 4 kg vinete
- 2 kg de rosii
- 4 linguri de sare


Mod de preparare pentru vinete in suc de rosii:


    Se curata vinetele de coaja, apoi se taie in rondele si se presara cu sare, lasandu-le deoparte pentru cateva ore, dupa care se fierb timp de zece minute in doi litri de apa clocotita in care s-au dizolvat doua linguri de sare. Dupa aceea, se scurg bine si se pun in borcan, iar peste ele se toarna sucul de rosii fierbinte. Se acopera borcanul cu celofan umezit cu apa rece, se leaga la gura, apoi se pune la fiert timp de doua ore la bain-marie.





Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu