Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 9 septembrie 2013

Vinete in saramura

Ingrediente necesare pentru vinete in saramura:


Pentru un borcan de 5 kg:

- 4 kg vinete
- 3 linguri de sare grunjoasa


Mod de preparare pentru vinete in saramura:


         Vinetele, alese dintre cele tinere, la care nu s-au format semintele, se curata de coaja si de cotor, dupa care se taie in sferturi, pe lungime. Se oparesc feliile de vanata in apa clocotita, in care s-a adaugat o lingura de sare, apoi se pun in borcan, peste ele turnandu-se saramura preparata prin fierberea a doi litri de apa cu doua linguri de sare.











Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu