Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 3 septembrie 2013

Pepenasi murati

Ingrediente necesare pentru pepenasi murati:


- 4 kg pepeni verzi
- 2 linguri sare grunjoasa
- frunze de telina


Mod de preparare pentru pepenasi murati:


          Pepenii verzi, alesi dintre cei mici si sanatosi, se spala in mai multe ape, apoi se inteapa adanc in cateva locuri, ca sa se mureze mai bine. Se pun in borcan, presarand printre ei frunze de telina si turnand saramura preparata prin fierberea unui litru si jumatate de apa cu doua linguri de sare. Se acopera borcanul, se leaga si se lasa doua-trei zile la soare, vanturand periodic saramura, apoi se pun intr-un loc racoros.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu