Ingrediente necesare pentru pasca mascarpone:
Pentru aluat iti trebuie:
- 250 g faina
- 1 lingura zahar
- coaja rasa de lamaie
- 1 praf de sare
- 150 g margarina
Pentru umplutura iti trebuie:
- 1 kg capsuni
- 1 lingura amidon
- 5 oua
- 125 g zahar
- suc de lamaie
- 200 g mascarpone
Mod de preparare pentru pasca mascarpone:
Intr-un castron amesteci faina, zaharul, coaja de lamaie si sarea. Razi deasupra margarina fulgi si adaugi 4 linguri de apa rece, apoi amesteci totul. Presezi aluatul cu mainile, formand o bila pe care o infasori intr-o folie si o dai la frigider 30 de minute. Pasezi jumatate din capsuni, le amesteci cu amidonul, ouale, zaharul si crema mascarpone. Incingi cuptorul, ungi cu ulei o forma rotunda, pui aluatul in ea, imbracand bine forma. Asezi piureul de fructe in forma si o dai la cuptor 30 de minute. Cand o scoti, ornezi pasca cu restul de capsuni, taiate felii.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu