Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 1 mai 2013

Pasca mascarpone

Ingrediente necesare pentru pasca mascarpone:


Pentru aluat iti trebuie:

- 250 g faina
- 1 lingura zahar
- coaja rasa de lamaie
- 1 praf de sare
- 150 g margarina

Pentru umplutura iti trebuie:

- 1 kg capsuni
- 1 lingura amidon
- 5 oua
- 125 g zahar
- suc de lamaie
- 200 g mascarpone

Mod de preparare pentru pasca mascarpone:



             Intr-un castron amesteci faina, zaharul, coaja de lamaie si sarea. Razi deasupra margarina fulgi si adaugi 4 linguri de apa rece, apoi amesteci totul. Presezi aluatul cu mainile, formand o bila pe care o infasori intr-o folie si o dai la frigider 30 de minute. Pasezi jumatate din capsuni, le amesteci cu amidonul, ouale, zaharul si crema mascarpone. Incingi cuptorul, ungi cu ulei o forma rotunda, pui aluatul in ea, imbracand bine forma. Asezi piureul de fructe in forma si o dai la cuptor 30 de minute. Cand o scoti, ornezi pasca cu restul de capsuni, taiate felii.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu