Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 22 martie 2013

Sufleu de spanac

Ingrediente necesare pentru sufleu de spanac:


- 300 g spanac
- 3 oua
- 100 g cascaval
- 50 g ciuperci
- 150 g unt
- 2 linguri pesmet
- sare


Mod de preparare pentru sufleu de spanac:


           Speli spanacul in mai multe ape, il fierbi in apa clocotita cu sare si il lasi sa se scurga intr-o sita. Tai marunt ciupercile curatate si spalate si le inabusi in unt.Toci spanacul si-l amesteci cu ciupercile, galbenusurile, 50 g cascaval ras, un praf de sare si albusurile batute spuma. Pui compozitia intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet sa dai sufleul la cuptor pentru 15 minute, la foc iute. Il rastorni pe un platou, il stropesti cu unt fierbinte si presari cascavalul ramas.










Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu