Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 20 martie 2013

Crap cu legume la cuptor

Ingrediente necesare pentru crap cu legume la cuptor:


- 1 crap de 2 kg
- 500 g ciuperci
- 500 g legume congelate ( fasole verde, mazare, morcovi)
- 5 cartofi
- sare
- ulei
- piper


Mod de preparare pentru crap cu legume la cuptor:


          Cureti crapul, il presari cu sare si piper, il asezi intr-o tava unsa cu ulei, adaugi ciupercile curatate si il dai la cuptor pentru 50 de minute. Cat timp se coace pestele pregatesti legumele: fierbi legumele congelate timp de 20 de minute in apa clocotita cu sare, iar cartofii in coaja ii fierbi separat. Dupa ce au fiert le scurgi, cureti cartofii, ii tai rondele si ii adaugi in tava cu pestele si-l mai lasi 10 minute la cuptor.











Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu