Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 13 martie 2013

Bors de loboda cu taietei

Ingrediente necesare pentru bors de loboda cu taietei:


- 1/2 kg de loboda
- 1 radacina de patrunjel
- 1 ceapa
- 1 felie de telina
- 100 g margarina
- 2-3 oua
- 1 foaie de taietei de casa
- 1 l bors
- verdeata

Mod de preparare pentru bors de loboda cu taietei:


        Dai zarzavaturile pe razatoarea mare si le calesti in margarina. Oparesti cateva secunde ceapa intreaga, o toci, o adaugi peste zarzavatul calit si torni 2,5 l de apa. Separat pregatesti o foaie de taietei pe care o tai fasii subtiri. Cand zarzavatul este fiert, adaugi loboda taiata in fasii late si taieteii. Acresti cu borsul fiert separat, potrivesti de sare si pui verdeata tocata. Din 2-3 oua pregatesti o omleta, o lasi sa se raceasca, o tai cubulete si o adaugi in farfurii in care aduci borsul de loboda. Este un bors gustos, hranitor  cu care iti poti incepe primavara.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu