Ingrediente necesare pentru supa-crema cu ardei umpluti:
- 1 piept de pui - 2-3 morcovi - 5-6 ardei mici - 1 radacina patrunjel - ulei - 1 ceapa - 2 linguri orez - 2 oua - 250 g smantana - 1 lingura faina - cimbru - sare |
Supa-crema cu ardei umpluti se prepara astfel:
Fierbi 20 de minute puiul cu morcovii. Intr-o tigaie cu putin ulei, calesti ceapa, adaugi orezul, ouale si pieptul taiat marunt. Condimentezi dupa gust. Cureti de seminte 5-6 ardeii micuti, ii umpli cam 75% cu compozitia de mai sus. In timp ce supa fierbe, adaugi ardeii si lasi sa fiarba la foc mic circa 10 minute. La sfarsit pui cana de smantana amestecata cu o lingura de faina si mai dai intr-un clocot. Dupa ce ai pus supa in farfurie poti sa presari frunze de patrunjel taiate marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu