Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 6 februarie 2013

Salsa de peste

Ingrediente necesare pentru salsa de peste:


- 2 bucati cod fara cap
- 3 cepe
- 1 lingura faina
- 3 linguri verdeata tocata din: marar, patrunjel, busuioc, maghiran
- 1 lingurita cimbru
- 3 foi dafin
- sucul de la o lamaie
- 3 oua ( 2 oua crude + 1 ou fiert tare)
- sare
- piper
- ulei
- 1 pahar vin alb


Mod de preparare pentru salsa de peste:



         Fierbi pestele cu 1 ceapa, cu 1 lingura de verdeata, cu foi de dafin, vin, piper si sare. Strecori, dezosezi pestele si-l dai deoparte. Toci ceapa ramasa, o calesti in putin ulei, stingi cu faina si zeama de peste, si lasi sa fiarba pana se leaga, ca un sos. Ouale crude le bati cu furculita dupa care adaugi sucul de lamaie, verdeata ramasa si amesteci cu sosul rezultat mai sus, iar deasupra pui bucatile de peste. Ornezi cu felii de lamaie, cu felii de ou fiert si cateva frunze de patrunjel verde.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu