Ingrediente folosite pentru rulada cu ciocolata:
Pentru blat iti trebuie: - 8 oua - 100 g frisca - 150 g zahar pudra - 25 g unt Pentru crema iti trebuie: - 200 g unt - 2 oua - 200 g zahar pudra - 100 g ciocolata - 50 ml coniac |
Mod de preparare pentru rulada cu ciocolata:
Crema: Bati pe bain-marie ouale cu zaharul pana se ingroasa. Dupa ce s-au racit amesteci usor cu untul frecat, ciocolata topita si coniacul.
Blatul: Freci galbenusurile cu zaharul. Adaugi faina in ploaie dupa care pui si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coci la cuptor 15 minute. Rastorni pe un prosop umezit si rulezi. Dupa cateva minute intinzi o parte din crema de ciocolata si rulezi din nou. Rulada se imbraca in restul de crema. Lasi la rece 30 de minute.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu