Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 25 februarie 2013

Piftie de ciolan

Ingrediente folosite pentru piftie de ciolan:


- 1 ciolan de porc
- 1 capatana de usturoi
- sare

Mod de preparare pentru piftie de ciolan:


            Tai ciolanul in doua si il pui la fiert intr-un tuci cu apa, atat cat sa-l acopere bine. Dupa ce a scazut apa la jumatate si ciolanul se desprinde de pe os, scoti ciolanul si il dezosezi. Asezi bucatile de ciolan in diverse vase. Pot fi farfurii, forme de chec, boluri. Strecori zeama ramasa si o amesteci cu usturoiul pisat, apoi o torni in farfurii peste ciolan. Lasi la rece pana a doua zi cand aceasta piftie e numai buna de consumat.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu