Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 11 februarie 2013

Parfe de zmeura cu bezele

Ingrediente necesare pentru parfe de zmeura cu bezele:


- 6 albusuri
- 1 cana zmeura scursa
- 300 g zahar
- 500 ml frisca lichida
- 5-6 bezele

Mod de preparare pentru parfe de zmeura cu bezele:


           Daca folosesti zmeura congelata, o lasi sa se dezghete, apoi o scurgi bine. Daca zmeura este proaspata, o pui intr-o strecuratoare, o treci printr-un jet de apa rece, o cureti si o lasi sa se scurga. Bati bine albusurile cu zaharul, pana obtii o spuma tare. Adaugi zmeura si omogenizezi. Incorporezi apoi frisca batuta si bezelele sfaramate. Tapetezi o forma de plastic rotunda cu celofan, torni compozitia si o dai la congelator pentru cateva ore. Servesti parfeul in cupe de inghetate, decorat cu biscuiti glazurati si tigarete.














Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu