Ingrediente necesare pentru parfe de zmeura cu bezele:
- 6 albusuri - 1 cana zmeura scursa - 300 g zahar - 500 ml frisca lichida - 5-6 bezele |
Mod de preparare pentru parfe de zmeura cu bezele:
Daca folosesti zmeura congelata, o lasi sa se dezghete, apoi o scurgi bine. Daca zmeura este proaspata, o pui intr-o strecuratoare, o treci printr-un jet de apa rece, o cureti si o lasi sa se scurga. Bati bine albusurile cu zaharul, pana obtii o spuma tare. Adaugi zmeura si omogenizezi. Incorporezi apoi frisca batuta si bezelele sfaramate. Tapetezi o forma de plastic rotunda cu celofan, torni compozitia si o dai la congelator pentru cateva ore. Servesti parfeul in cupe de inghetate, decorat cu biscuiti glazurati si tigarete.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu