Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 3 februarie 2013

Ciorba de perisoare

Ingrediente necesare pentru ciorba de perisoare:


- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- o jumatate telina
- frunze de patrunjel
- sare
- piper
- bors

Pentru perisoare iti trebuie:

- 200 g carne pui tocata
- 1 lingura orez
- 1 ou
- 1 felie paine inmuiata in lapte


Mod de preparare pentru ciorba de perisoare:


           Cureti si speli legumele, le toci dupa preferinta (rondele, cuburi) si se fierbi cu un praf de sare. Amesteci carnea de pui cu felia de paine, orez, oul si faci perisoarele, pe care le pui cu grija in oala. Acresti cu bors si lasi ciorba sa fiarba. La final presari patrunjel verde tocat marunt.














Recomandari:


 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu