Ingrediente necesare pentru vinete papucei:
- 4 vinete subtiri si lungi - 2 cepe - 2 linguri bulion - 4 catei de usturoi - 3 felii de paine - 1 legatura marar - sare - piper - ulei |
Mod de preparare pentru vinete papucei:
Tai vinetele in lungime pe jumatate, le scoti miezul, le fierbi in apa clocotita timp de 5 minute, dupa care le lasi sa se scurga. Tai marunt miezul ramas de la vinete, ceapa, usturoiul, apoi le calesti pe toate in ulei incins. Adaugi bulionul, mai lasi putin pe foc, apoi dai cratita deoparte. Pui painea inmuiata in apa si apoi presata, sarea si piperul, mararul tocat si amesteci. Asezi vinetele intr-o tava unsa cu ulei, le umpli cu compozitia obtinuta, presari peste ele pesmet. Dai la cuptor pentru 30 de minute.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu