Ingrediente folosite pentru prajitura cu dulceata de capsuni:
- 250 g zahar - 200 ml ulei - 400 g faina - 1 plic praf de copt - 150 ml apa minerala - 1 borcan dulceata de capsuni - sare |
Prajitura cu dulceata de capsuni se prepara astfel:
Intr-un castron amesteci apa minerala cu zaharul pana la dizolvarea acestuia. Adaugi apoi faina cernuta, un praf de sare, uleiul, praful de copt si framanti aluatul. Il imparti in 3 parti din care intinzi 3 foi pe care la coci pe dosul unei tavi mijlocii. Dai la cuptor fiecare foaie pentru 10 minute fiecare. Le lasi sa se raceasca, apoi le umpli cu dulceata de capsuni sau orice alt fel de dulceata. Dai prajitura la rece pana a doua zi, cand o tai in forma dorita.
Recomandari:
Reteta Deliciu cu mousse de ciocolata si cafea
Reteta Terina cu ciocolata alba
Reteta Strudel cu mere si nuci
Reteta Prajitura cu dovleac
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu