Ingrediente folosite pentru corabioare cu ciuperci:
- 400 g faina - apa - 200 g margarina - sare Pentru umplutura ai nevoie: - 1 kg ciuperci - 2 linguri patrunjel tocat - 1 lingurita piper - 3 linguri ulei - 2 lingurite zeama de lamaie |
Mod de preparare pentru corabioare cu ciuperci:
Din faina, margarina, sare si putina apa calda framanti un aluat omogen pe care ii lasi 1 ora la frigider. Fierbi ciupercile 5 minute in apa clocotita cu zeama de lamaie, apoi le scurgi si le tai marunt. Le calesti in ulei, apoi presari piper, sare si patrunjelul tocat. Intinzi pe planseta o foaie din aluat si decupezi rondele cu nu pahar. Pe fiecare rondea pui cate o lingura de ciuperci, le strangi marginile cat sa formeze o corabioara, apoi le asezi intr-o tava unsa cu margarina. Le coci la foc potrivit 15 minute.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu