Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 15 ianuarie 2013

Andive cu maioneza

Ingrediente folosite pentru andive cu maioneza:


- 600 g andive
- 6 linguri de maioneza
- o lamaie
- sare
- piper


Andivele cu maioneza se prepara astfel:


   Andivele se curata de frunzele de la suprafata si de cotoare, se spala bine la jet de apa rece, avand grija sa nu ramana urme de nisip printre frunze, apoi se scurg si se taie pe lungime. Nu se lasa andivele prea mult in apa, deoarece pot capata un gust amar, neplacut. Intr-o salatiera, se amesteca andivele cu maioneza, se stropeste totul cu zeama de lamaie si se presara sare si piper dupa gust. Andivele cu maioneza se servesc reci.



Recomandari:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu