Pentru supa de rosii ai nevoie de:
- 1 morcov - 1 telina mica - 1 pastarnac - 1 ceapa - 750 ml suc de rosii - 1/2 l apa - o mana de paste fainoase fara ou - 2 linguri untdelemn - 1 legatura patrunjel verde |
Supa de rosii se prepara asa:
Cureti si speli zarzavatul de supa, apoi il razi pe razatoarea mica si-l calesti in oala in care prepari supa, in cele doua linguri de untdelemn. Amesteci, torni o cana cu apa si lasi sa fiarba cu capac. Dupa ce a fiert zarzavatul, adaugi sucul de rosii subtiat cu apa ramasa. Cand supa da in clocot pui pastele si o mai lasi pe foc 10 minute. Stingi focul, asezonezi cu sare si piper si presari patrunjelul taiat fin. Supa de rosii se serveste cu crutoane de paine.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu