Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 30 octombrie 2013

Sos de tarhon

Ingrediente necesare pentru sos de tarhon:


- 2 linguri de unt
- 2 linguri de faina
- 4 linguri de smantana
- o lingurita de otet
- o lingurita de zahar
- 2 legaturi de tarhon
- sare


Mod de preparare pentru sos de tarhon:



   Se incinge untul si se caleste faina, apoi se stinge cu doua linguri de supa de carne sau de oase, adaugand si otetul. Se lasa sa fiarba zece minute la foc moale, apoi se adauga tarhonul, curatat, spalat, tocat mai mare si oparit in apa clocotita, precum si smantana. Se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert inca aproximativ cinci minute. Se serveste cald, cu rasol de pasare sau de vita.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu