Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 3 septembrie 2013

Sfecla rosie in otet

Ingrediente necesare pentru sfecla rosie in otet:


Pentru un borcan de 5 kg:

- 5 kg sfecla
- 2 radacini de hrean
- 500 ml otet
- piper boabe
- mustar boabe
- foi de dafin


Mod de preparare pentru sfecla rosie in otet:


         Cea mai buna pentru conservat este sfecla cu o culoare rosu-aprins, lunguiata ca forma. Sfecla se spala bine, apoi se pune la fiert, lasandu-se pana se inmoaie. Dupa ce s-a racit, se curata si se taie in feliute nu mai groase de un centimetru. Se presara cu hrean ras, apoi se pune in borcan. Otetul se fierbe cu un litru si jumatate de apa, adaugand cateva boabe de mustar si de piper, precum si doua-trei foi de dafin, apoi dupa ce clocoteste, se toarna in borcanul sub care s-au asezat doua cutite in forma de cruce.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu