Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 5 martie 2013

Tort cu crema de cafea

Ingrediente necesare pentru tort cu crema de cafea:


Pentru blat:

- 200 g faina
- 200 g margarina
- 200 g zahar
- 100 g nuci
- esenta de vanilie si lamaie
- 100 g gem acrisor

Pentru crema:

- 100 g margarina
- 150 g zahar
- 2 linguri cafea foarte concentrata

Mod de preparare pentru tort cu crema de cafea


Blatul il prepari asa:

       Freci margarina cu zaharul, adaugi faina, nucile si aromele. Faci un aluat din care intinzi 3 foi pe care le coci separat.

Crema o prepari asa:

       Freci margarina cu zaharul si torni cafea, strop dupa strop pana se omogenizeaza.Dupa ce ai terminat si crema de preparat pui o foaie, crema, iar foaie, iar la sfarsit acoperi cu gemul acrisor.











Recomandari:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu