Ingrediente folosite pentru lichior de bere:
- 500 ml bere blonda (cu gust de fructe) - 400 ml alcool dublu rafinat - 300 ml apa - 300 g zahar |
Mod de preparare pentru lichior de bere:
Fierbi zaharul cu apa pana cand se topeste zaharul, apoi iei vasul de pe foc si pui berea. Dupa 3-4 minute pui alcoolul, amesteci bine si-l pui in sticle. Dupa 7 zile il strecori printr-un tifon sau printr-o sita deasa. Poti sa-l consumi chiar si imediat ce s-a racit, dar daca il lasi 7 zile este mai bun. Aceasta bere cu gust de fructe are aroma de guava, fructul sanatatii (are un gust dulce-acrisor si seamana cu gustul perelor sau cu fructul pasiunii) si de lamaie verde, conferindu-i lichiorului un gust placut si o aroma deosebita.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu