Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 10 februarie 2013

Inghetata de portocale

Ingrediente necesare pentru inghetata de portocale:


- 500 ml frisca lichida
- 250 ml de portocale
- 6 linguri zahar pudra
- zeama de la 3 lamai
- 200 ml apa
- 1 albus


Mod de preparare pentru inghetata de portocale:


          Bati spuma albusul cu zaharul, adaugand din cand in cand apa. Bati frisca spuma, apoi adaugi sucul de portocale si zeama de lamaie si omogenizezi. Pui compozitia in forme, pe care le dai la congelator pentru 3-4 ore.












Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu