Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 13 ianuarie 2013

Cotlet in crusta de hrean

Ingrediente necesare pentru reteta cotlet in crusta de hrean :


- 1 kg cotlet de miel
- 100 g hrean ras
- 100 g pesmet
- 100 g unt
- 2 oua
- sare
- piper
- ulei

Mod de preparare cotlet in crusta de hrean:


    Fasonezi cotletul de miel si il portionezi  in asa fel incat la fiecare portie sa fie cate patru coaste. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si le prajesti scurt intr-o tigaie cu putin unt si ulei. Razi hreanul, adaugi pesmetul, untul moale si ouale. Amesteci si omogenizezi totul pana devine o pasta, pe care o intinzi pe bucatile de carne de miel. Le introduci in cuptorul incins la 200 grade C pentru 10 minute. Le servesti cu o garnitura de orez salbatic.


Recomandari: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu