Ingrediente folosite pentru snitele de porc:
|
- 6 felii cotlet de porc
- 2 oua
- 5 linguri faina
- 100 g pesmet
- 3 linguri de lapte
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
|
Mod de preparare pentru snitele de porc:
Bati feliile pe ambele parti cu ciocanul pentru snitele pentru a se fragezi si subtia si le condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Intr-un castron, pregatesti faina in care adaugi sare si piper, dupa gust, in altul bati ouale cu laptele, iar pesmetul il pui intr-o farfurie. Dupa ce ai pus la incins uleiul, treci felia de carne intai prin faina, apoi prin ou, dupa care prin pesmet. Le prajesti in ulei incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos. Snitelele de porc le poti servi alaturi de paine prajita si legume.
|
|
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu