Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 2 decembrie 2011

Pilaf sarbesc

Ingrediente pentru pilaf sarbesc:

- o cana de orez
- o ceapa
- 2 rosii
- un ardei gras
- 4 cani de supa de oase
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper

Mod de preparare pentru pilaf sarbesc:


    Se inabuse in unt diluat cu putina supa de oase, ceapa, tocata marunt, impreuna cu ardeiul, taiat in fasiute subtiri. Se adauga orezul, ales, spalat in mai multe ape si scurs, iar dupa vreo zece minute, se toarna supa. La primul clocot, se potriveste de sare si piper, se adauga rosiile, oparite, curatate de pielite si de samburi si taiate in felii, apoi cratita cu pilaf sarbesc acoperita cu capacul  se introduce la cuptor pentru aproximativ un sfert de ora. Deasupra se presara patrunjelul tocat.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu