Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 20 decembrie 2013

Toba mozaic

Ingrediente necesare pentru toba mozaic:


- 500 g carne de porc
- 200 g piept de porc
- 200 g ficat de porc
- 200 g limba de porc
- 200 g sorici
- un stomac de porc
- 4 oua
- sare
- piper
- ienibahar
- coriandru


Mod de preparare pentru toba mozaic:



              Se pun la fiert carnea, pieptul, ficatul, limba si soriciul, in apa rece cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, lasandu-se numai soriciul, sa se inmoaie foarte bine. Limba se curata cat e calda, apoi, dupa ce se racesc toate, se taie in cubulete. Cand e gata soriciul, se scoate si se taie in fasii subtiri si nu prea lungi. Zeama se mai lasa la fiert pana se ingroasa, devenind putin cleioasa. Intre timp, se fierb ouale foarte tari, apoi se curata de coaja, lasandu-se intregi. Se umple stomacul cu bucatelele de carne, de sorici si de organe, se adauga ouale fierte si se toarna zeama, in care s-au adaugat condimentele dorite. Se leaga stomacul la gura si se pune la presat, asezata pe un fund de lemn, iar deasupra se pune un alt fund, apasat de o greutate ceva mai mare. Dupa preferinta se poate afuma.










Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu