Ingrediente pentru sote de legume:
- 2 cartofi - 100 g fasole verde - 100 g mazare - un morcov - 4 linguri de unt - o legatura de patrunjel - sare - piper |
Mod de preparare pentru sote de legume:
Cartofii se curata, se spala, se taie in cubulete si se fierb in apa clocotita cu sare. Separat, se fierbe morcovul, taiat in rondele. Cand sunt gata, se scot si se scurg bine. Pastaile de fasole, curatate si spalate, se rup in bucatele si se inabusa, impreuna cu boabele de mazare, in unt diluat cu putina apa. Pe masura ce scade zeama, se mai completeaza cu cate o lingura sau doua de apa calda. Cand s-au inmuiat, se adauga cartofii si morcovul si se mai lasa cateva minute sa se inabuse impreuna, dupa care soteul de legume se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul tocat.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu