Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 10 aprilie 2014

Drob de miel 3

Ingrediente necesare pentru drob de miel 3:


- 1 inima
- 1 ficat si 2 rinichi de miel
- 6 oua
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 1-2 linguri smantana
- 2 felii de paine
- 1 ceasca de lapte
- sare
- piper

Mod de preparare pentru drob de miel 3:


             Cureti bine maruntaiele de miel, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, pui la fiert 3 oua pentru 10 minute. Inmoi feliile de paine in lapte, apoi le storci bine, iar separat, cureti si speli verdeata. Dupa ce au fiert bine si s-au racit maruntaiele, le scurgi si le treci prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate, ceapa verde, mararul si patrunjelul. Separi apoi galbenusurile de albusurile oualor crude si bati albusurile spuma. Adaugi in compozitie galbenusurile, smantana, apoi albusurile, potrivesti gustul de sare si piper si omogenizezi totul. Ungi o tava de chec cu ulei, o tapetezi cu pesmet si torni jumatate din compozitia de drob. Cureti cele trei oua fierte, le pui de-a lungul compozitiei, pe mijloc, apoi intinzi si restul amestecului si netezesti cu o lingura umezita. Dai drobul la cuptor pentru 40-45 de minute. Il scoti din tava dupa ce s-a racit si il tai felii.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu