Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 3 decembrie 2013

Pilaf cu prune uscate

Ingrediente necesare pentru pilaf cu prune uscate:


- 400 g prune uscate
- o cana de orez
- 4 linguri de ulei
- o lingura de zahar


Mod de preparare pentru pilaf cu prune uscate:


             Se lasa prunele la inmuiat timp de cateva ore intr-un vas cu apa calduta. Se alege orezul, se spala in mai multe ape, se scurge bine, apoi se caleste in ulei incins, amestecand continuu. Se toarna un litru de apa fiarta, se adauga prunele, se amesteca, apoi se introduce vasul in cuptor, unde se mai lasa la foc domol pana se fierb bine. Se serveste cu putin zahar presarat deasupra.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu