Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 29 decembrie 2013

Banane caramelizate

Ingrediente necesare pentru banane caramelizate:


- 4 banane
- 8 linguri de faina
- 4 linguri de ulei
- 4 linguri de zahar
- 2 linguri de susan


Mod de preparare pentru banane caramelizate:


             Se curata bananele si se taie in bucatele de aproximativ doi centimetri. Jumatate din cantitatea de faina se dizolva in apa rece. Bucatelele de banana se tavalesc mai intai prin faina uscata, apoi se dau prin cea dizolvata si se rumenesc in ulei incins, intorcandu-se pe toate partile. Cand sunt gata, se scot si se scurg bine de grasime, dupa care se dau prin zaharul caramelizat si prin susan. Cand s-au imbibat, se cufunda repede intr-un vas cu apa rece, dupa care se scot pe platou si se servesc.










Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu