Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Cartofi cu ceapa

Ingrediente necesare pentru cartofi cu ceapa:


- 600 g cartofi
- o ceapa
- 2 linguri de ulei
- o cana de supa de oase
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru cartofi cu ceapa:



    Se curata si se spala cartofii, apoi se taie in rondele sau cubulete dupa preferinta, si se lasa timp de cateva minute intr-un vas cu apa rece, dupa care se scurg bine si se pun, impreuna cu ceapa, curatata, spalata si taiata pestisori, intr-o tava cu ulei indoit cu supa de oase. Se sareaza si se piperaza dupa gust, apoi se da tava la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc cartofii. Din timp in timp, se stropesc cu cate o lingura de supa de oase. Se servesc imediat, presarand deasupra patrunjelul tocat.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu