Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 9 septembrie 2013

Vinete tocate in ulei

Ingrediente necesare pentru vinete tocate in ulei:


Pentru un borcan de 1 kg:


- 2 kg vinete
- 2 linguri de ulei
- sare


Mod de preparare pentru vinete tocate in ulei:


      Se coc vinetele pe plita , intorcandu-se pe toate partile, apoi se curata de coaja si se lasa la scurs, intr-o tava asezata inclinata. Dupa o ora, se storc si se toaca marunt, adaugand sare dupa gust. Se indeasa vinetele in borcan, iar peste ele se toarna uleiul. Se leaga la gura, apoi se pune borcanul la fiert la bain-marie pentru o ora.





Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu