Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 4 septembrie 2013

Varza rosie in otet

Ingrediente necesare pentru varza rosie in otet:


Pentru un borcan de 5 kg:

- 8 kg varza rosie
- 250 g sare
- 500 ml otet
- piper boabe
- foi de dafin


Mod de preparare pentru varza rosie in otet:


          Varza se curata de foile vestede de la suprafata si de cotoare, se spala, apoi se taie fideluta si se presara cu sase linguri de sare. Se framanta  cu mana, apoi se lasa deoparte timp de doua-trei ore. Dupa aceea, se stoarce bine de toata zeama si se presara cu sarea ramasa, apoi se introduce in borcan, indesandu-se cu mana. Se fierbe otetul intr-o oala cu un litru si jumatate de apa, plus cateva boabe  de piper si foi de dafin, apoi se toarna fierbinte peste varza.










Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu