Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 3 septembrie 2013

Rosii in saramura

Ingrediente necesare pentru rosii in saramura:


Pentru un borcan de 1 kg:

- 500 g rosii
- 1 lingura de sare


Mod de preparare pentru rosii in saramura:


           Rosiile se aleg din cele coapte bine, dar nu moi. Este de preferabil ca toate sa fie de marime mijlocie. Se spala, se sterg, apoi se inteapa cu un ac in cateva locuri. Se pun in borcan, turnand peste ele saramura preparata prin fierberea a doua cani de apa cu o lingura de sare, dupa ce s-a racit complet. Se acopera borcanul cu celofan, se leaga, apoi se fierbe o ora la bain-marie.









Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu