Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 3 septembrie 2013

Morcovi in saramura

Ingrediente necesare pentru morcovi in saramura:


Pentru un borcan de 5 kg:

- 5 kg morcovi
- 3 linguri sare grunjoasa
- 2 legaturi de marar
- foi de vita
- frunze de telina
- piper boabe


Mod de preparare pentru morcovi in saramura:



           Morcovii se curata, se spala si se taie rondele de aproximativ o jumatate de centimetru grosime. Se fierb doi litri de apa cu sarea grunjoasa si cateva boabe de piper, se lasa cateva clocote, apoi dupa ce s-a racit, ramanand doar calduta, saramura se toarna in borcanul in care s-au asezat pe fund cateva foi de vita, frunze de telina si crengute de marar, apoi s-au pus rondelele de morcovi. La suprafata se mai pun cateva crengute de marar si frunze de telina, apoi se leaga borcanul si se pune la pastrare intr-un loc racoros.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu