Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 10 martie 2013

Ciorba de perisoare si carne bucati

Ingrediente necesare pentru ciorba de perisoare si carne bucati:


- 250 g carne tocata
- 250 g carne de porc
- 3 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 telina
- 1 gulie
- 1 ceapa
- 1 lingura pasta de ardei
- 500 g smantana
- 1 lingura tarhon
- 100 ml ulei
- 1 lingura orez
- 2 galbenusuri
- sare
- piper
- 1 legatura patrunjel

Ciorba de perisoare si carne bucati se prepara astfel:


       Cureti morcovii, pastarnacul, telina si gulia, le tai cubulete si le calesti 2 minute in ulei, in oala in care fierbi ciorba. Tai carnea bucatele, le adaugi in oala impreuna cu tarhonul si lasi sa fiarba. In acest timp pregatesti perisoarele: Amesteci carnea tocata cu orezul fiert, galbenusurile, ceapa tocata, sare si piper dupa gust. Formezi perisoarele pe care le adaugi in ciorba, pui sare si piper si lasi sa fiarba. Dai apoi oala deoparte, adaugi smantana amestecata cu ouale, amesteci si presari patrunjelul verde tocat.














Recomandari:
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu