Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 7 martie 2013

Ciorba de loboda cu kaizer afumat

Ingrediente necesare pentru ciorba de loboda cu kaizer afumat:


- 4-5 legaturi de loboda rosie
- 600 g kaizer afumat
- 5 fire ceapa verde
- 5 catei de usturoi
- 1 legatura marar
- 1 ceasca lapte acru (sau iaurt)
- 2 linguri faina
- 2 linguri lapte
- 3 l apa
- otet
- sare

Ciorba de loboda cu kaizer afumat se prepara astfel:


       Intr-o oala cu apa rece fierbi kaizerul afumat spalat si taiat bucati potrivite. Cand kaizerul e aproape fiert, adaugi loboda si dupa 10-15 minute usturoiul pisat, mararul si ceapa tocate. Pui si faina desfacuta in lapte si potrivesti de sare si piper. Dupa ce da in cateva clocote acresti ciorba cu otet si o dregi cu laptele acru.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu