Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 16 februarie 2013

Pascuta marmorata cu ciocolata

Ingrediente necesare pentru pascuta marmorata cu ciocolata:


- 750 g crema de branza
- 175 g margarina
- 200 g zahar pudra
- 4 oua
- 1 lamaie
- 100 g ciocolata cu lapte
- 2 linguri gris
- 1 plic praf budinca de vanilie
- 2 pliculete ness
- 4 linguri cacao
- esenta de vanilie


Mod de preparare pentru pascuta marmorata cu ciocolata:



             Mixezi margarina cu zaharul, adaugi coaja rasa si zeama de la o lamaie. Pui grisul, praful de budinca, esenta, dupa gust, ouale, crema de branza si mixezi pana se omogenizeaza. Iei  o treime din compozitie si o amesteci cu pudra de cacao, cu nessul si cu ciocolata topita pe baie de aburi. Pastrezi doua linguri din aceasta compozitie.  Pui compozitia cu cacao intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt, torni compozitia de branza si nivelezi uniform. Compozitia cu ness si cacao oprita o pui intr-o punga, o intepi la un capat si trasezi linii pe toata suprafata compozitiei cu branza. Cu ajutorul unei furculite, pe care o misti usor, neuniform, pe toata suprafata, dai aspectul de marmorare. O introduci in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru o ora. Dupa 30 de minute, acoperi deasupra cu folie de aluminiu ca sa nu se rumeneasca prea tare si sa se strice efectul de marmorare. O lasi sa se raceasca foarte bine, apoi o tai.











Recomandari:

Reteta  Tarta cu carne de miel 
Reteta  Drob de miel si pasare
Reteta  Coasta de miel in stil Wellington 
Reteta  Coronita cu mac   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu