Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 16 februarie 2013

Pasca fara aluat

Ingrediente necesare pentru pasca fara aluat:


- 800 g branza de vaci
- 200 g smantana
- 200 g stafide - 12 linguri zahar
- 5 linguri faina
- 1 plic praf de copt
- zahar vanilat
- coaja rasa de lamaie
- esenta de vanilie

Mod de preparare pentru pasca fara aluat:


       Amesteci branza cu galbenusurile, smantana, faina, praful de copt, stafidele si arome, dupa gust. Bati albusurile spuma tare cu zaharul si le incorporezi usor in crema de branza. Imbraci o forma de guguluf cu hartie de copt, torni compozitia in ea si o introduci in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru  45-50 de minute. O scoti din cuptor si o lasi sa se raceasca in forma, apoi o scoti si o pudrezi cu zahar vanilat.












Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu